top of page
Ancla 1

PRODUCCIONS AMB SEGELL PROPI

  • Facebook - La Tribut Produccions
  • Instagram - La Tribut Produccions
Tothom A Plaça!

Un espectacle mai vist al nostre país. Un grup de versions i la cultura popular autòctona de la vila on s’hi fa parada, s’uneixen per crear aquesta petita bogeria, ideal per obrir o tancar festes majors o bé fer una gran festa d’entitats.


Tothom a Plaça! és tota una festa major a dalt i a baix de l’escenari. Gegants, capgrossos, diables, esbarts, clowns, etc. Tothom hi té cabuda.

  • Traiem el focus de l’escenari per posar-lo a la plaça, que és on realment la cultura i l’art de carrer explota, acompanyats per la música popular, tradicional i també actuals de la nostra terra. Una festa amb majúscules!

  • Descarrega't el dossier per saber-ne més. Des de la productora t’explicarem el funcionament de l’espectacle així com el contacte amb les entitats que hi han de participar.

Gimcana Guarra

Gimcanes ideades per joves i adults on hauran de passar per les proves més marranes i controvertides amb l'objectiu final de ser el grup més "guarro" i, alhora, més savi i precís per endur-se la victòria final!

logoPau.png

Un projecte educatiu i humà pensat per les escoles del municipi. Una trobada de tots els infants de la vila on La Tribut FM ens oferirà un petit concert de cançons en favor de la causa, que inclourà la cançó “La Pau ens fa créixer”, una versió adaptada de la cançó "Volcans" de Buhos, amb una lletra renovada per tal d’ensenyar als menuts els valors de la pau i el respecte.

Aquesta lletra serà enviada juntament amb la partitura i uns escrits d’activistes prodrets humans perquè es puguin treballar a l’aula.

Proposem, també, l'elaboració d’unes lletres gegants que ens mostraran el lema LA PAU ENS FA CRÉIXER en un moment concret de la cançó. Amb això, volem oferir a les escoles, un espai diferent per poder treballar aquests valors tan necessaris, amb un objectiu final que serà la participació en aquest petit concert festiu i col·lectiu.

la-pau-ens-fa-creixer_edited.png
logoLila.png

Una cercavila reivindicativa i inclusiva pels carrers del poble ambientat amb el bestiari i el seguici popular femení de la vila, junt amb una xaranga que ens farà cantar, ballar i gaudir d’una jornada festiva i reivindicativa.

 

Inicialment pensat pel 8 de març (Dia de la Dona) també el podem incloure en altres dates i horaris (matí, migdia, tarda o nit). Pot formar part d’un seguit d’activitats dins d’un programa: lectura de manifest, xerrada sobre la temàtica, tertúlia, vermut, etc. En acabar, hi podem incloure el concert d’algun artista i/o DJ que ens acompanyi en aquest final de jornada.

cercalila-home.jpg
La Pau ens fa Créixer
CercaLila
bottom of page