top of page
Ancla 1
banner-Produccio-per-a-bandes.jpg

PRODUCCIÓ PER BANDES

 • Facebook - La Tribut Produccions
 • Instagram - La Tribut Produccions
Producció de directes

PRODUCCIÓ DE
DIRECTES

Actualment els directes són el gran aparador de molts grups i espectacles de cara a entrar o no dins la indústria. Per això disposem d'aquesta branca de treball: producció de directes per a grups emergents, en procés de consolidació o que vulguin millorar la seva proposta de show.

Hem treballat amb diverses bandes de management propi i extern, tant a nivell particular com a través de Cases de la Música, apostant per directes frescos, amb personalitat i una posada en escena única. 

 • Producció Escènica: Treball d’escenari. El moviment, la presència escènica, la connexió amb el públic, discursos, roba, imatge, coreografies i un llarg etcètera d’elements que conformen un directe.
   

 • Producció Musical: Treball d’assaig, tant per disc com per escenari. Estructures de cançons, acords, lletres, finals de cançó, introduccions, enllaços, millores en la producció d’un tema, etc.
   

 • Producció Tècnica: Treball de so i llum. El so i les llums en un directe són fonamentals. Des del disseny de so, passant per l’elaboració del rider, assessorament sobre microfonia, in-ear monitoring, disseny de llums pel directe, etc.

A part d’aquestes branques de treball, oferim assessoraments sobre funcionament intern d’un grup, elaboració de full de ruta, definir el catxet, la figura del road-manager, gestió d’altes i baixes, etc.

2022-07-30-Heavy-x-Xics-6_edited.jpg

SERVEIS TÈCNICS I LOGÍSTICS

 • Oferim personal per tot tipus de necessitats: Road i Tour Manager, Runners amb i sense furgoneta, Backliners, Tècnics de so i llum, etc. 

 • També oferim la possibilitat de gestionar altes i baixes a la seguretat social, així com serveis de facturació per bandes i artistes emergents.

 • Serveis de producció logística com gestió de fulls de rutes,  d'hospitalitats, allotjaments, càterings, transports, etc.

Serveis Tècnics i Logístics
Branding Audiovisual

BRANDING AUDIOVISUAL
PER A GRUPS

Igual que qualsevol altra empresa, tota formació musical necessita d'una identitat visual pròpia que faciliti la seva difusió. Vivim en l'era de les xarxes socials, on disposar d'un conjunt d'elements visuals identitaris és clau a l'hora de captar i retenir nou públic potencial.

Som àmpliament experts en generar identitats de marca especialment dissenyades pel sector musical: logotips, imagotips, portades de CD, cartells, plantilles per les Stories d'Instagram, i un llarguíssim etcètera. 

branding.jpg
bottom of page