Equip

  • Facebook - La Tribut Produccions
  • Instagram - La Tribut Produccions

La Tribut Produccions som una empresa dirigida per l’Ernest i en Gregori, músics, directors i productors, amb seu a Catalunya i Illes Balears, especialitzada en la producció d’esdeveniments, fires, festes i tot tipus d’espectacles. Des de la proximitat, la humilitat i la professionalitat ens encarreguem d’elaborar, aconsellar i realitzar tot allò que vols per les teves festes i/o actes diversos.

Volem que, tant el client com el públic, puguin gaudir al màxim de la producció feta. Apostem per introduir nous formats de festa, innovadors, amb una aposta ferma per grups i DJ’s emergents, nacionals i internacionals, sense oblidar-nos dels grans caps de cartell que tenim a casa nostra. Tenim tot el que necessitis perquè la teva festa sigui referent al territori.

Ernest

CEO - Producció i Contractació

És el creador i co-gerent de La Tribut Produccions. Ha participat, des de fa 10 anys, en programacions culturals, de festes majors i activitats lúdiques i d’oci, incorporant nous formats i propostes innovadores.

 

Cantant i actor de professió, amb 17 anys comença a treballar com a animador, cantant i/o actor en diferents projectes i companyies com Xarop de Canya; Jarks, grup vocal finalista de la tercera edició d’Oh Happy Day de TV3; Obeses, amb l’espectacle Verdaguer, Ombres i Maduixes; o Heavy Per Xics, del qual n’és l’actual cantant. El 2017 engega el grup de versions La Tribut FM i el 2019 funda La Tribut Produccions, creant així una marca ja coneguda dins l’àmbit festiu català. 

ernest.jpg
equip-greg.jpg

Gregori

Contractació i Comunicació a Catalunya i Balears

Gregori Amengual Perelló, neix el, 1994 a Muro (Mallorca), on dóna els seus primers passos en el món de la música estudiant Trompeta i Piano al Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears. El 2013 accedeix a la UAB on es gradua en Musicologia amb doble menció en Musicologia Històrica i Gestió Musical. El 2018 cursa el Màster en Musicologia, Educació i Interpretació de Música Antiga, on s'especialitza en recerca.

 

Actualment és doctorand en el Departament d'Arts i Musicologia de la mateixa UAB i treballa com a productor i gestor d'espectacles i concerts a La Tribut Produccions i com a professor d'harmonia, trompeta, trombó i piano a l'Escola de Música Amics de la Unió de Granollers.

Caterina

Producció i coordinació a Illes Balears

Musicòloga, productora d'espectacles, especialista en so i actualment realitzant el Màster en Gestió Cultural per la UOC. Ha crescut dins el món musical i cultural. Durant l'època universitària va decidir especialitzar-se en el món dels espectacles, la seva programació i producció, agafant experiència a empreses com Romàntic Espectacles (Muro, Mallorca) o el Teatre Lloseta.

Actualment compagina la docència a l'Escola Municipal de Música d'Alcúdia amb la producció i coordinació de La Tribut Produccions a les Illes Balears.

equip-Cate.jpg

Jordi

Producció Tècnica

Tècnic de so i dissenyador d’espais sonors, és el responsable de tota l'àrea tècnica de la productora. Comença a treballar als anys 70 amb la Companyia Elèctrica Dharma i, a partir d’aquí, ha estat lligat com a tècnic de P.A., monitors, dissenyant espectacles i espais sonors, coordinant i instal·lant amb noms com el Gran Teatre del Liceu, Focus, Dagoll Dagom, Música Viva, TST, Triple Onda, Ajuntament de Barcelona, N’Gai N’Gai, Miguel Ríos o La Fura dels Baus.

 

Són només una petita part de totes les empreses, institucions i grups que han confiat en la seva feina gràcies a la seva professionalitat. Actualment treballa amb l'Ajuntament de La Roca del Vallès, La Tribut FM i Plants & Friends, entre d'altres, a més de compaginar-ho amb la producció tècnica amb La Tribut Produccions.

equip-jordi

Joan

Disseny i Producció Audiovisual i Gràfica

Treballant en el sector audiovisual des de ben jove, es gradua en Mitjans Audiovisuals (UPF). Especialitzat en la captació de músics, grups i DJs en directe, ha treballat a sales com l'Apolo (Barcelona), Clap (Mataró), Stroika (Manresa), La Cabra (Vic) o l'OchoYMedio Club (Madrid). Tanmateix, ha treballat amb artistes com Dj. Surda, MashupParty Band i La Tribut FM i amb diverses entitats i ajuntaments.

Per altra banda, té experiència en el sector de la publicitat, especialitzat a desenvolupar identitats corporatives i crear vídeos de producte.

equip-joan.jpg