Produccions

de Segell Propi

  • Facebook - La Tribut Produccions
  • Instagram - La Tribut Produccions
TAP2.png

Un espectacle mai vist al nostre país. Un grup de versions i la cultura popular autòctona de la vila on s’hi fa parada, s’uneixen per crear aquesta petita bogeria, ideal per obrir o tancar festes majors o bé fer una gran festa d’entitats.


Tothom a Plaça! és tota una festa major a dalt i a baix de l’escenari. Gegants, capgrossos, diables, esbarts, clowns, etc. Tothom hi té cabuda.

Traiem el focus de l’escenari per posar-lo a la plaça, que és on realment la cultura i l’art de carrer explota, acompanyats per la música popular, tradicional i també actuals de la nostra terra. Una festa amb majúscules!

Descarrega't el dossier per saber-ne més. Des de la productora t’explicarem el funcionament de l’espectacle així com el contacte amb les entitats que hi han de participar.

tap.jpg
logoPau.png

Un projecte educatiu i humà pensat per les escoles del municipi. Una trobada de tots els infants de la vila on La Tribut FM ens oferirà un petit concert de cançons en favor de la causa, que inclourà la cançó “La Pau ens fa créixer”, una versió adaptada de la cançó "Volcans" de Buhos, amb una lletra renovada per tal d’ensenyar als menuts els valors de la pau i el respecte.

Aquesta lletra serà enviada juntament amb la partitura i uns escrits d’activistes prodrets humans perquè es puguin treballar a l’aula.

Proposem, també, l'elaboració d’unes lletres gegants que ens mostraran el lema LA PAU ENS FA CRÉIXER en un moment concret de la cançó. Amb això, volem oferir a les escoles, un espai diferent per poder treballar aquests valors tan necessaris, amb un objectiu final que serà la participació en aquest petit concert festiu i col·lectiu.

la-pau-ens-fa-creixer.jpg
logoLila.png

Una cercavila reivindicativa i inclusiva pels carrers del poble ambientat amb el bestiari i el seguici popular femení de la vila, junt amb una xaranga que ens farà cantar, ballar i gaudir d’una jornada festiva i reivindicativa.

 

Inicialment pensat pel 8 de març (Dia de la Dona) també el podem incloure en altres dates i horaris (matí, migdia, tarda o nit). Pot formar part d’un seguit d’activitats dins d’un programa: lectura de manifest, xerrada sobre la temàtica, tertúlia, vermut, etc. En acabar, hi podem incloure el concert d’algun artista i/o DJ que ens acompanyi en aquest final de jornada.

cercalila-home.jpg
 
 
 
sus4-logo.jpg

Des d'aquest passat Nadal, ens unim per treballar plegats amb la Companyia SUS4, especialitzats en dins el sector del teatre musical i que, junt amb ells, us presentem aquests tres formats de concerts itinerants plens d'energia, diversió i molta, moltíssima música. 6 cantants sobre d'una plataforma sonora per portar tot aquest bon rotllo a tots els carrers i places d'una vila.

sus4.jpg
  • HITS RODATS - Un concerts de les versions nacionals i internacionals més patxangueres que existeixen. No hi faltaran grans hits com Salta!, la Chica Yé-Yé, I Will Survive, Daddy Cool, El chacachá del tren, entre molts d'altres. Festa, llum, alegria i molta animació per fer gaudir a tothom durant tot el recorregut que ens portarà a recordar grans èpoques de la música de casa nostra!

  • BROADWAY SOBRE RODES - Amb aquest espectacle, anar a veure un bon musical no suposarà haver d'agafar el cotxe i desplaçar-te a un altre lloc. La Companyia SUS4 ens porta tots els musicals possibles a la porta de casa. Els millors temes que s'han escrit mai en musicals amb la millor posada en escena possible. El carrer es convertirà en l'Avinguda Broadway de Nova York o el West End de Londres durant unes hores!

  • NADAL RODAT - T'agradaria que l'esperit nadalenc arribés als carrers de la teva vila amb les millors cançons possibles per aquestes èpoques? Des dels grans hits com 'All I Want for Christmas', els clàssics 'Jingle Bell Rock' o 'Quan Somrius', fins a les més populars de casa nostra com 'El Rabadà' o 'Les Dotze van tocant', són algunes de totes les nadales i cançons que podràs escoltar en aquest concert dedicat explícitament al Nadal. Quan ve Nadal fem el pessebre, però també fem Nadal Rodat!