Portada per a grups.jpg

Per a Grups

  • Facebook - La Tribut Produccions
  • Instagram - La Tribut Produccions

Management i Booking

Des de la productora, apostem pels grups, formacions i espectacles emergents. Obrim la possibilitat d’augmentar el nostre catàleg de management i booking per ajudar a aquests projectes a créixer i a consolidar-se dins el món.

Estem oberts a rebre qualsevol tipus de proposta emergent que busqui aquest objectiu, la consolidació o fer les primeres passes dins del mercat amb el seu projecte. Des de La Tribut, analitzarem el projecte i, si ho creiem convenient, pactarem una reunió amb els responsables per tal de parlar i aprofundir en el que estiguin buscant: producció musical, gestió interna, assessorament en el funcionament del grup, producció tècnica, etc.

 

Aquest petit procés serà el que ens farà decidir en quina direcció podem treballar, ja sigui amb el management directe i tot el que envolta la producció del grup o espectacle, o bé considerem que cal treballar en altres línies independents.

 

Producció
de Directes

Estrenem nova branca de treball: producció de directes per a grups emergents, en procés de consolidació o que vulguin millorar la seva proposta de show. Actualment els directes són el gran aparador de molts grups i espectacles de cara a entrar o no dins la indústria.

Disposem de diferents professionals del sector que ajudaran a fer créixer aquestes propostes, sempre mantenint la seva essència i trobant el tret diferencial que les faci úniques. En aquest àmbit hi podeu trobar 3 línies de treball molt clares i que poden combinar-se entre elles.

  • Producció Escènica: Treball d’escenari. El moviment, la presència escènica, la connexió amb el públic, discursos, roba, imatge, coreografies i un llarg etcètera d’elements que conformen un directe. 

  • Producció Musical: Treball d’assaig, tant per disc com per escenari. Estructures de cançons, acords, lletres, finals de cançó, introduccions, enllaços, millores en la producció d’un tema, etc.

  • Producció Tècnica: Treball de so i llum. El so i les llums en un directe són fonamentals. Des del disseny de so, passant per l’elaboració del rider, assessorament sobre microfonia, in-ear monitoring, disseny de llums pel directe, etc.

A part d’aquestes branques de treball, oferim diverses formacions sobre funcionament intern d’un grup, elaboració de full de ruta, definir el catxet, la figura del road-manager, gestió d’altes i baixes, etc.

Si aquest projecte necessita un logotip, material audiovisual, disseny de cartells, de discos o qualsevol cosa relacionada amb aspectes gràfics o audiovisuals, també tenim professionals del sector per la producció de tot el necessari.

 

671 201 797 (Ernest)     649 836 575 (Gregori)     680 821 685 (Caterina)

  • Facebook - La Tribut Produccions
  • Instagram - La Tribut Produccions

© 2020 per La Tribut Produccions