Portada per a grups.jpg

Per a Grups

  • Facebook - La Tribut Produccions
  • Instagram - La Tribut Produccions

Producció
de Directes

Estrenem nova branca de treball: producció de directes per a grups emergents, en procés de consolidació o que vulguin millorar la seva proposta de show. Actualment els directes són el gran aparador de molts grups i espectacles de cara a entrar o no dins la indústria.

Disposem de diferents professionals del sector que ajudaran a fer créixer aquestes propostes, sempre mantenint la seva essència i trobant el tret diferencial que les faci úniques. En aquest àmbit hi podeu trobar 3 línies de treball molt clares i que poden combinar-se entre elles.

  • Producció Escènica: Treball d’escenari. El moviment, la presència escènica, la connexió amb el públic, discursos, roba, imatge, coreografies i un llarg etcètera d’elements que conformen un directe.
     

  • Producció Musical: Treball d’assaig, tant per disc com per escenari. Estructures de cançons, acords, lletres, finals de cançó, introduccions, enllaços, millores en la producció d’un tema, etc.
     

  • Producció Tècnica: Treball de so i llum. El so i les llums en un directe són fonamentals. Des del disseny de so, passant per l’elaboració del rider, assessorament sobre microfonia, in-ear monitoring, disseny de llums pel directe, etc.

A part d’aquestes branques de treball, oferim diverses formacions sobre funcionament intern d’un grup, elaboració de full de ruta, definir el catxet, la figura del road-manager, gestió d’altes i baixes, etc.

Tribut-Santa-Maria-de-Palautordera-11.jp
 
 

Branding Audiovisual per a Grups

Igual que qualsevol altra empresa, tota formació musical necessita d'una identitat visual pròpia que faciliti la seva difusió. Vivim en l'era de les xarxes socials, on disposar d'un conjunt d'elements visuals identitaris és clau a l'hora de captar i retenir nou públic potencial.

Som àmpliament experts en generar identitats de marca especialment dissenyades pel sector musical: logotips, imagotips, portades de CD, cartells, plantilles per les Stories d'Instagram, i un llarguíssim etcètera. 

branding.jpg