Els Nostres
Artistes

  • Facebook - La Tribut Produccions
  • Instagram - La Tribut Produccions
logolatribut.png
logo mandragora 1.jpg
logo textura negre.png
pujats de to logo.jpg
logohochi.png
logo bdbronx.png
logos-grups.jpg

La Tribut FM és tota una festa major en un sol concert. Després d'estrenar-se el 2017 i passar per escenaris dels més reconeguts d'arreu del territori i Illes Balears, el 2019 van apostar per una nova imatge, posada en escena i directe. Més show, més llum, més energia festiva!

Estan més que preparats per fer-vos passar una de les millors nits de l'any. Més de dues hores de música sense parar. Com a novetat d’aquest 2020, el grup estrena un segon repertori que li dóna molta més versatilitat en directe.

Amb un setlist encarat a la música d'aquí, de la casa, des dels clàssics del rock català, passant per la música de taverna, la popular, la combativa i la més actual; o bé, un altre repertori molt més internacionalitzat, pensat per convertir cada nit en una autèntica berbena popular.

Un concert pensat pel públic, vosaltres, que sou els veritables protagonistes de la festa. Benvinguts a La Tribut FM, benvinguts a la festassa de l'any!

 

Després de tres anys d'experiència, el grup de Sant Cugat del Vallès Mandràgora Reggae fa un pas endavant com a banda amb el seu primer llarga duradaMamihlapinatapaidesprés del seu EP de debut Chakana (autoeditat, 2017). Un disc amb onze cançons que agafen el reggae com a tronc del projecte, però cadascuna esdevé única en essència.

Passant per escenaris com el Festival Bioritme, la Jamborinada o a Suècia, el grup compta amb col·laboracions de Koers, Auxili i Txilum. Es disposen a fer passes endavant per fer créixer aquest projecte que tant s’estimen i amb l’esperança que els permeti portar la seva música i energia positiva arreu del món.

 

Tocant tots els gèneres possibles d’àmbit internacional, Möther Mine és contundència i diversió sobre l’escenari. Des de l’Empordà, aquesta banda de 4 músics no deixa indiferent a ningú. Lady Gaga, Queen, AC/DC, Abba o Bruce Springsteen són només alguns dels autors de tots els temes que podrem escoltar. Un directe impactant, ple d’energia, per rememorar les nits amb les músiques amb més força de la nostra història!

 

Pujats de To Des de Tarragona, aquests 10 músics fa anys que toquen plegats per tal d'oferir un show divertit, engrescador i molt ballable. Amb experiència dins el món dels concursos de les xarangues i en festes de les més conegudes de terres del sud, vénen disposats a fer que passeu una estona inoblidable, plena d'alegria, festa i bogeria!

 
 

Sent un dels DJ’s més reconeguts del territori, DJ Hochi sorprèn allà on punxa, amb una sessió oberta i molt completa, mesclant tot tipus de músiques ballables i mestisses. És un dels residents a sales com el Clap de Mataró o La Mirona de Salt, junt amb la Sala Apolo de Barcelona.

 

Punxadiscos Badabronx, vingut des del Maresme, resident a la Sala Clap de Mataró, arriba sota el segell d' "International Patxanga". Fusiona tot tipus de hits de tots els temps per crear una sessió on no podràs deixar de cantar i ballar. La festa mai s’acaba!

Cartera

d'Artistes i Espectacles

Disposem d’una àmplia cartera de produccions de petit i mitjà format. Des de cantautors/es, duets, trios o petites formacions de tota mena ideal per ambientar qualsevol tipus d’acte, des de vermuts, trobades, fires o qualsevol esdeveniment possible. També tenim a la vostra disposició altres tipus d’espectacles (itinerants, teatrals, animació infantil, circ, etc.) perquè pugueu trobar el que més s’ajusta a la vostra proposta.

 

671 201 797 (Ernest)     649 836 575 (Gregori)     680 821 685 (Caterina)

  • Facebook - La Tribut Produccions
  • Instagram - La Tribut Produccions

© 2020 per La Tribut Produccions