Artistes

  • Facebook - La Tribut Produccions
  • Instagram - La Tribut Produccions
LaTroupe-logo groc.png

La Troupe és una banda de sis músics que va néixer durant el confinament amb el neguit i les ganes de fer ballar a tothom, recuperant el so tan característic del mestissatge dels anys 90, que va omplir les places i envelats de ball i festa.

 

Li afegeixen el seu toc personal inspirat amb les tradicions i la terra, posant sempre el ball al centre de tot. Melodies ballables, varietat d'estils o lletres quotidianes i fresques són alguns dels trets característics amb els quals treballen per portar l'alegria i l'alliberament de l'ànima als escenaris d'arreu.

"Festisme", el seu primer CD, és a la vegada la seva millor carta de presentació, ja que amb ell fan bandera d'un nou concepte, una nova manera de viure i afrontar la realitat que ens envolta. Des de la bonhomia i les bones maneres, viure amb el festisme significa creure que la vida pot ser una festa, així queda demostrat dins d'aquest àlbum.

la-troupe-web.jpg
 
 
logolatribut.png

La Tribut FM és tota una festa major en un sol concert. Després d'estrenar-se el 2017 i passar per escenaris dels més reconeguts d'arreu del territori i Illes Balears, el 2019 van apostar per una nova imatge, posada en escena i directe. Més show, més llum, més energia festiva!

Estan més que preparats per fer-vos passar una de les millors nits de l'any. Més de dues hores de música sense parar, amb dos repertoris per escollir.

Amb un setlist encarat a la música d'aquí, de la casa, des dels clàssics del rock català, passant per la música de taverna, la popular, la combativa i la més actual; o bé, un altre repertori molt més internacionalitzat, pensat per convertir cada nit en una autèntica revetlla popular.

Un concert pensat pel públic, vosaltres, que sou els veritables protagonistes de la festa. Benvinguts a La Tribut FM, benvinguts a la festassa de l'any!

Tribut0gran-2.jpg
hxx-logo.jpg

Des de la seva estrena al Festival Acústica de la mà de Promo Arts Music, ja fa 8 anys, Heavy Per Xics s’ha consolidat dins el circuit de música familiar com una proposta energètica, fresca i que fa saltar a grans i petits. La banda, de 5 músics, ens porta els temes del rock i el metall més coneguts de la història, fent-los sonar amb junt amb el cançoner popular català i lletres adaptades al públic infantil.

 

Sonarà Deep Purple amb en Joan Petit com balla, o bé un popurri de cançons tradicionals catalanes amb ritmes d’AC/DC o els Metallica. Si ha de ser el primer concert dels vostres nens, no dubteu en gaudir-lo amb ells!

heavyperxics-gemmamartz-48.jpg
 
 
Möther-Mine_2.jpg
logo textura negre.png

Tocant tots els gèneres possibles d’àmbit internacional, Möther Mine és contundència i diversió sobre l’escenari. Des de l’Empordà, aquesta banda de 4 músics no deixa indiferent a ningú. Lady Gaga, Queen, AC/DC, Abba o Bruce Springsteen són només alguns dels autors de tots els temes que podrem escoltar.

Un directe impactant, ple d’energia, per rememorar les nits amb les músiques amb més força de la nostra història!

Screenshot-2022-02-01-at-18.12.08.jpg

Els Mil Hombres és un grup de per-versions dels clàssics del rock, la rumba, el pop, el reagge, el funk... Una barreja explosiva de mil cançons i mil finals diferents que busquen la sorpresa i la diversió del públic. La banda la formen 6 membres guerrers del rock&roll que sonen com un exèrcit de “Mil Homes”.

Porten el seu directe energètic a totes les places dels pobles, sales de festa i teatres per buscar amants de la música en directe disposats a cantar, ballar i sortir a l’escenari per seguir defensant l’espectacle autèntic que transmet la música en directe!

MIL-HOMBRES.jpg
 

Altres Propostes

  • DJ’s i punxadiscs de tot tipus.

  • Solistes, duets, trios i petites bandes de tots els estils.

  • Speakers, animadors i xanquers.

  • Xarangues i espectacles de carrer i itinerants.

  • Gimcanes per a nens i per adults.

  • Animació i concerts infantils.

  • Jocs gegants, d’aigua i inflables.

altres propostes a
altres propostes b
altres propostes c