• Facebook - La Tribut Produccions
  • Instagram - La Tribut Produccions

Confiem en la #CulturaSegura

confiemhi_home.jpg

#CulturaSegura

#LesFestesMajorsSónSegures

Producció Festiva

Dediquem tots els nostres esforços en fer que la teva festa, acte o esdeveniment sigui el màxim d’especial possible, centrant tots els sentits a aconseguir que sigui personalitzada, al teu gust i a la teva mida. Des de la contractació i programació de concerts i espectacles fins al lloguer de tot el material necessari perquè així els i les artistes i els nostres clients puguin gaudir de la producció amb la màxima tranquil·litat possible.

Produccions

de Segell Propi

Des de la productora us presentem diferents projectes de producció pròpia que poden encaixar perfectament en diferents propostes festives o celebracions de dies concrets. Festes d’entitats, diades, celebracions diverses com el Dia de la Dona, pels més petits, etc. Formats innovadors i engrescadors amb la cultura popular, els valors i la música al capdavant.

musics.jpg

Els Nostres Artistes

Una de les nostres línies de treball és el Management i Booking de diferents grups de versions, de temes propis, xarangues, DJ’s i una àmplia cartera de formacions de petit i mig format al gust de tothom. Apostem, principalment, per grups emergents. També disposem de projectes ja consolidats dins del panorama festiu i musical de casa nostra.

Per a Grups...

Com a novetat, estrenem una nova branca de treball dedicada a grups novells, en procés de creixement o consolidació. Amb els nostres professionals del sector, tant tècnics, com directors musicals i directors d’escena, ajudem a aquests grups i espectacles a potenciar la seva proposta, sempre aprofundint en la seva essència.

equip-home.jpg

Qui Som?

Del Baix Montseny als Països Catalans, La Tribut Produccions la formem un equip de cinc persones, cadascuna especialitzada en diferents àmbits que, juntes, fan que sigui molt fàcil treballar. Sempre amb la humilitat i la professionalitat al davant, t’ajudarem i t’assessorarem en tot allò que necessitis quan ho necessitis.

671 201 797 (Ernest)     649 836 575 (Gregori)     680 821 685 (Caterina)

  • Facebook - La Tribut Produccions
  • Instagram - La Tribut Produccions

© 2020 per La Tribut Produccions

Tothom A Plaça!

Espectacle popular per totes les entitats del poble.

Go to link